Aparatura d.o.o.

najboljši aparat za vašo aplikacijo

Aparatura d.o.o.

Podjetje Aparatura d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 2016 kot rezultat izkušenj na trgu laboratorijske, analitične in procesne opreme.

Smo ekskluzivni distributerji podjetja BRUKER Corporation, vodilnega svetovnega proizvajalca analitične opreme.
Naši končni uporabniki so v akademskem okolju raziskovalci v laboratorijih in raziskovalnih centrih univerz, fakultet in inštitutov. V industrijskem okolju so to razvojniki in raziskovalci v razvojnih laboratorijih ter analitiki v laboratorijih za zagotavljanje kvalitete v živilski, farmacevtski, naftni in kemični industriji, metalurgi, cementarne in mnogi drugi.

 

Stranke, ki nam zaupajo:

SALONIT ANHOVO D. D. Slovenija, KNAUF INSULATION D. O. O. Slovenija, Znanstveno-raziskovalno središče SAZU, ZRC SAZU Slovenija, Geološki zavod Slovenije, Kemijski inštitut Slovenije, Institut Jožef Stefan Slovenija, CIPKeBiP – Center odličnosti za integrirane pristope v kemiji in biologiji proteinov, Saubermacher Slovenija storitve pri varstvu okolja, trgovina in transport d.o.o., i SILKEM d.o.o., Prirodoslovno-matematična fakulteta Zagreb in Prirodoslovno-matematična fakulteta Split, Kmetijska fakulteta Zagreb, Fakulteta za kemijsko tehniko Zagreb, Inštitut Ruđer Bošković, INA d. d., PLIVA Hrvatska d. o. o., Dukat d. d., Holcim d. o. o., Podravka d. d., HRVATSKA NARODNA BANKA, TPK-Zavod d. d., Genos d. o. o., KBC Osijek, BIOcentar, Cromaris d. d., Tovarna cementa Kakanj d. d. BIH

Naši partnerji

Naš cilj

Naš cilj je stranki ponuditi najboljšo možno rešitev in izgraditi partnerski odnos, kar zagotavlja osnovo, ki je potrebna, da lahko svoje delo opravljamo uspešno in kvalitetno. Verjamemo, da uspeh pri prodaji dosežemo s temeljitim poznavanjem portfelja izdelkov, razumevanjem trga in potreb strank.

Naša misija

Naša misija je strankam zagotoviti opremo, sisteme, rešitve, aplikacije in storitve, ki so natančno prilagojene njihovim potrebam. Prizadevamo si ustvariti kar najvišjo stopnjo razmerja med ceno in kvaliteto in s tem največjo dodano vrednost za končnega uporabnika. Servisna in aplikativna podpora je temeljni steber pri zagotavljanju kvalitete storitve in kot takšna nosi levji delež pri zadovoljstvu strank.

Naša vizija

Naša vizija je nenehno izboljševanje storitev, ki jih ponujamo na trgu. Verjamemo, da lahko le z nenehno samorefleksijo, prepoznavanjem potencialov za izboljšave, skrbnim planiranjem in implementacijo rešitev, standardizacijo le teh ter s ponovno evaluacijo sledimo viziji, ki smo si jo zadali.

Naša ekipa

Podjetje Aparatura d. o. o. sestavlja skupina vrhunskih strokovnjakov, ki so predani podpori sedanjim in bodočim uporabnikom analitične opreme. Nenehno vlagamo v izobraževanje zaposlenih, da zagotovimo napredek naših prodajnih, aplikativnih in servisnih storitev.

 

Code of Conduct

Za zaposlene v podjetju so napisana skupna pravila obnašanja in vrednot. Le tako lahko zagotovimo, da se zaposleni in vodstvo zavedajo pričakovanj in da se aktivnosti izvajajo skladno z našimi temeljnimi vrednotami in etičnimi načeli.
Naši partnerji so svetovno priznani proizvajalci visokokakovostne analitične opreme in sistemov. Sodelovanje temelji na medsebojnem zaupanju in kakovosti storitev; ekskluzivni dogovori o distribuciji pa vam zagotavljajo edinstveno ceno izdelka in pravočasno poprodajno podporo.